¸

10. Rally Železniki 1. in 2. 7. 2023

OFFICIAL BULLETIN BOARD / URADNA OGLASNA DESKA

 

 

 

 

 

Počasi se stvari postavljajo na svoje mesto

5.5.2023 21:00

Do začetka jubilejnega, desetega Rally Železniki je še 2 meseca, zagnana ekipa pa že nekaj časa prirpavlja vse potrebno za izvedbo. Glede na to, da gre za jubileji Rally, bo dogodek tudi tako zasnovan - jubilejno z novim pridihom.

 

Več o samem jubileju pa že kmalu.Seveda vas vabimo, da nas spremlajte tako na spletni strani kot tudi na družbenih omrežjih.

 

 

1. ECO Rally Železniki

5.5.2023 22:00

Jubilejni 10. izvedbi Rally Železniki smo dodali pridih novih mobilnosti. V sklopu pokalnega prvenstva Slovenije v ECO Rallyu, bomo že kmalu, 13.5.2023, organizirali 1. ECO Rally Železniki. Nekaj informacij na spodnjem flayerju. Seveda bodo pa vse informacijeo objavljene na ločeni spletni strani 1. ECO Rally Železniki

 

 

 

 

 

 

Flayer 10. Rally Železniki

6.5.2023 21:30

 

 

Pripravili smo kratko predstavitev letošnje izvedbe rally Železniki - okoli 90 km, 9 hitrostnih preizkušenj... več pa kmalu :)

 

 

 

 

 

Za lažjo odločitev

Kako je bilo na 8. Rally Železniki, v letu 2021

 

 

 


Organizator:

 

 

v sodelovanju z:

AŠ2005

Občina Železniki

 

Medijski pokrovitelj:

 

 

Sponzorji:

 

 

Bernik transport
Domel Vibam

 

 

Eden in edini
Vedno na mestu

Pripravljen na vse izzive

Detajl
Interier

Delovno mesto!!!

Rok Turk in Blanka Kacin
zanimiva lokacija

Vedno atraktivna posadka... s srcem!

Dokumenti rallya

Dodatni pravilnik

Kmalu...

Prijavnica

Kmalu...

Novinarska akreditacija

Kmalu...

Časovnica rallya

Kmalu...

Kotiček za gledalce 10. Rally Železniki

 • Vsak organizator športne prireditve poizkuša predvideti kaj na dirki lahko gre narobe. Vendar je na rallyu toliko dejavnikov, ki pomenijo tveganje, da je nemogoče zajeti vse. Kot organizator lahko vplivamo na dveh področjih: Osveščanje gledalcev in predstavnikov medijev.

  Spodaj vam ponujamo dva videa, ki ju skrbno poglejte. Res sta v angelškem jeziku, vendar tudi slike povedo svoje. Prvo področje ste gledalci. Upoštevajte navodila redarjev, varnostnikov, športnih funkcionarjev. Verjemite, da so prisotni zato, da vam pomagajo, da boste varno spremljali dirko. Le tako boste varno spremljali dogajanje na dirki in zadovoljni odhajali domov. Nam organizatorejm pa boste omogočili, da s tradicijo nadaljujemo tudi v naslednjih letih. Nihče, prav nihče si namreč ne želi poškodb gledalcev in obiskovalcev!!!

 • Drugo področje ste predstavniki medijev. Res imate okoli vratu obešene akreditacije, zelene (tudi druge barve) brezrokavnik, vendar, če sami ne boste pazili nase... Je vredno za odlično sliko, posnetek, tvegati življenej? Je vredno tvegati svoje življenje za nekaj trenutkov slave? Verjemite, da vas akreditacija in brezrokavnik varujeta pred letečimi projektili, ki letijo mimo vas na najbolj neprimernih mestih, ki jih zavzamete? Polagamo vam na srce - upoštevajte zdravo pamet, če ne gre, upoštevajte vsaj navodila redarjev, varnostnikov in športnih funkcionarjev. Nesreča nikoli ne počiva.

  Spodnji video je lep primer, kaj kot akreditiran predstavnik medijev ne smete početi. In če boste vsaj razmislili ob gledanju videa, smo dosegli svoj namen. Hvala vam!

 • Portfolio Item 1

  V cilju

  Vedno redkejši gost na rallyih
  Portfolio Item 2

  Štiri v vrsto

  Čakanje na start
  Portfolio Item 3

  Uroš Ocvirk

  Pripravljen...
  Portfolio Item 4

  Lancia... legenda

  Še ena zgodovinska
  Portfolio Item 6

  Na začetku poti

  Startna procedura
  Portfolio Item 7

  Atraktivno...

  Andfej Mrak in Jani Drnovšček
  Portfolio Item 8

  Need for speed

  Avstrijski gostje

  Arhiv Rally Železniki

  Logo 2014 Logo 2015

   

   

   

  Kontakt:

  Kontaktni obrazec:

  Kje smo:


  Se nahajamo sred grap in hribovja, kjer naš še volkovi ne dobijo...!

  Dražgoše 51, 4228 Železniki Marko Kos +386 31 889 939 info@omikronplus.si